Κατσιάδας Θεόδωρος

Αγορές - πωλήσεις
ρολογιών, κοσμημάτων

Η Ιστορία μας

αγορά ρολογιών

Η συλλεκτική μου αγάπη για τα ανδρικά και γυναικεία ρολόγια αξιόλογης ποιότητας και κατασκευής από το 1990 με οδήγησε με τόσο πολλή αγάπη στην έρευνα και κατ' επέκταση στη γνώση του ρολογιού.

Ταξίδεψα και επισκέφτηκα πολλές εκθέσεις(διεθνείς)συλλεκτικών και υψηλής άξιας εμπορικών ρολογιών σε διάφορα κρατη. Απο ολες αυτες τις εμπειρίες μου κατέληξα οτι η αγορά επωνύμων ρολογιών ποιότητας είναι μια από τις καλλίτερες επενδύσεις,προσφέροντας παράλληλα ικανοποίηση στον εαυτό μας.

Ερευνώντας λοιπόν και μετέχοντας ως πρώτοι Έλληνες εκθέτες(αριθ. διεθνου εκθ.74) σε εκθέσεις ωρολογοποιίας της Ευρώπης (Γερμανίας) μάθαινα τόσο και πιο πολύ και πιο πολύ τις πραγματικές άξιες ασφάλειας ρολογιων. Με βάση λοιπόν το μεράκι άρχισα την επαγγελματική μου δραστηριότητα βασικά ρολογιών και κοσμημάτων.

Στον καινούργιο μου χώρο θα χαρώ να σας προσφέρω ρολόγια υψηλής πιστότητας των πιο επωνύμων ρολογιών και κομψότερων κοσμημάτων της Ελληνικής αγορας. Επίσης με την θέληση σας θα σας προσφέρω την δυνατότητα ανταλλαγής του ρολογιού σας με κάποιο από την ποικιλία που διαθέτουμε.
Επίσης μπορούμε να αγοράσουμε τα κοσμήματα σας και να σας τα ανταλλάξουμε με ρολόι που σας αρέσει με πιστοποιητικά γνησιότητας τους.

Εκτιμούμε κοσμήματα, μπριγιάν, σας δίνουμε τιμές ασφαλείας εάν επιθυμείτε να τα πουλήσετε,απλά ρωτήστε μας χωρίς καμία επιβάρυνση. Εάν είστε πελάτης επαρχίας έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε και στον χώρο σας.

 

Design by